Adresbestanden bedrijven

Alleen maar relevante adresbestanden!

Bedrijven uit allerlei bedrijfstakken zijn constant op zoek naar manieren om bestaande klanten en prospects persoonlijk te benaderen. Een prima middel daarin is direct mailing. Maar het vergt veel afstemming en onderzoek om via adresbestanden bedrijven te targeten met relevante direct mailings. De boodschap kan goed zijn, maar hoe vind je nou de bedrijven die precies in de doelgroep vallen? Wat zou het prettig zijn als u een dossier had met alleen maar relevante adressenbestanden. Bedrijven gefilterd op branche, aantal werknemers, financiële situatie, postcode... Precies volgens uw eigen criteria. Dat zou uw direct mailing-strategie een stuk flexibeler maken.

U heeft geluk. Want laat dat nu precies zijn waar we bij Company.info in gespecialiseerd zijn!

De juiste adresbestanden: bedrijven exact geschikt voor uw direct mailing

Company.info onderhoudt de grootste database van Nederland met actuele bedrijfsinformatie. Van ruim twee miljoen Nederlandse bedrijven zijn actuele gegevens over bijvoorbeeld branche, ligging, opzet, concernrelaties, medewerkers en financiën opgenomen. Bedrijfsgegevens uit meer dan 500 betrouwbare bronnen, waaruit u precies de adressen filtert waar u iets aan heeft. Er zijn ook legio andere mogelijkheden om door u uitgekozen bedrijfsinformatie in te zien of te exporteren naar Excel. Van uittreksels tot hele jaarverslagen. Binnen Company.info heeft elk bedrijf een eigen profiel, waarin alle beschikbare informatie overzichtelijk is terug te vinden.

Company.info biedt meer dan adresbestanden

Bedrijven staan bij Company.info centraal. In alle opzichten! Bij Company.info houden we onze database met bedrijfs- en persoonsprofielen actueel met informatie uit meer dan 500 betrouwbare bronnen. De belangrijkste is het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, waar we een directe verbinding mee hebben. Maar daarnaast verzamelen we per bedrijf informatie van bijvoorbeeld Rechtspraak.nl en het Centraal Insolventieregister voor surseances en faillissementen, uit jaarverslagen, marktrapporten, jaarcijfers en uit nieuwsberichten. Deze bedrijfsinformatie helpt u uw klant te kennen.

Doorlopend zorgen we er zo voor dat van elk bedrijf informatie in onze database relevant én actueel blijft. En dat we u op de hoogte kunnen houden van veranderingen die voor u interessant kunnen zijn. U kunt daar zelfs alerts op instellen. Dit helpt u de timing goed af te stemmen op ontwikkelingen bij uw klant. En wilt u bijvoorbeeld uw CRM-systeem koppelen aan Company.info dan kan dat ook. Zo blijft uw klantenbestand automatisch up to date.

Gerelateerd:
» KvK Handelsregister
» KvK Uittreksel
» KvK Handelsregister
» Bedrijf informatie
» Direct mailing
» Bedrijfsinformatie
» KvK
» Uittreksel KvK

 

 

Interesse?

Vraag een trial aan

Bel voor meer informatie